Cautare

5034 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 arad" (4.79 secunde)
In august 2010, Telesport Intermedia SRL a cerut Tribunalului Bucuresti intrarea in insolventa, iar instanta a admis solicitarea societatii, dispunand intrarea in faliment, ridicarea dreptului de administrare si dizolvarea societatii.
Poezie 2010-11-24 (2691 afisari) - Cainele : Poezie 2010-11-04 (2363 afisari) - Tejgheaua cu trairi : Poezie 2010-09-23 (2823 afisari) - Cu barba, fara barba : Poezie 2010-09-09 (6672 afisari) - Sunt totul : Poezie 2010-07-02 (2140 afisari) - Poemul meu dintotdeauna : Poezie 2010-04-04 (1847 afisari) - Ea era frumoasa :
263/2010 privind sistemul public de pensii, sotul supravietuitor are dreptul la pensie de urmas pe tot timpul vietii, la implinirea varstei standard de pensionare, daca durata casatoriei a fost de cel putin 15 ani, precum si a casatoriei intre 10-15 ani, caz in care cuantumul pensiei de urmas cuvenit sotului supravietuitor se diminueaza cu 0,5% pentru fiecare luna, respectiv cu 6,0% pentru fiecare an de casatorie in minus.
Intre anii 2010 si 2012, datele masurate de la 1881 au fost modificate, astfel incat acestea sa arate o incalzire semnificativa, mai ales dupa 1950.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
Sorin de 24 de ani, din Bucuresti, sunt suspecti de comiterea in perioada august - decembrie 2010, a mai multor infractiuni. ... ยท La data de 31.08.2010, intre orele 18:30 -19:00, cei patru au intrat in doua sali de jocuri situate in str.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Liberalul care a candidat la presedintia Consiliului Judetean Arad impotriva unui democrat si fara a avea sprijin politic a fost exclus din Consiliul Judetean de Conducere (CJC) al Aliantei D.A. PNL-PD, a declarat ieri presedintele PNL Arad, Titu Gheorghiof.
Arad, Buzau, Ilfov, Mures, Valcea. ... Arad, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Braila, Buzau, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Bucuresti.
Purtatorul de cuvant al PNL Eugen Nicolaescu a declarat marti seara ca s-a decis, in sedinta Biroului Permanent Central al organizatiei sale, sanctionarea vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Arad, Gavril Popescu. ... Nicolaescu a mai spus ca actualul vicepremier Gheorghe Seculici, presedinte al PD Arad si co-presedinte al Aliantei D.A.
Intreaga filiala Arad a PRM a trecut de partea lui Corneliu Ciontu, anuntandu-si adeziunea la formatiunea pe care acesta o va infiinta - Partidul Popular Roman - a declarat ieri fostul lider al PRM Arad, Gheorghe Feies.
Victor Hanescu a pierdut finala turneului de tenis BRD Arad Challenger, dotat cu premii totale de 30.000 euro, fiind invins de argentinianul Facundo Bagnis, nr. ... Turneul de la Arad face parte dintr-o serie de patru turnee Challenger BRD, care vor avea loc in perioada iulie-septembrie.
In ziua de joi 23 iunie a acelui an, inginerul Liviu Deznan si mai multi muncitori au vazut, de pe platforma unui siloz, la limita nordica a municipiului Arad doua cercuri concentrice intr-un lan de grau:
Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicati la Liceul German din Arad.
Aflat la Arad, Atanasiu a declarat ca se va prezenta in curand in fata CSAT cu variante si propuneri privind strategia viitoare de securitate si de respectare a angajamentelor asumate de Romania pe plan international.
El a mai fost pe lista candidatilor la sefia PNL Arad si la alegerile trecute, dar s-a retras la sfarsitul anului trecut, optand pentru postul de inalt functionar public.
Prefectul judetului Arad, Cristian Stragea, va renunta la functie pentru a accepta un post de consilier guvernamental oferit de premierul Calin Popescu-Tariceanu. ... Totodata, presedintele PNL Arad, Ioan Gheorghe Florea, a declarat ca partidul i-a facut lui Stragea o oferta de a deveni si presedintele liberalilor aradeni.
Fostul presedinte al PNL Arad, Sever Jurca, a reclamat ieri ca amanarea alegerilor din organizatia judeteana a fost decisa la Bucuresti pentru ca liderii centrali ai formatiunii ar urmari impunerea unui singur candidat.
google-analytics.com